Belangrijke links

AEG

Wij leven bewuster, meer georganiseerd, omdat wij steeds meer waarde hechten aan alle aspecten van ons leven…thuis, op het werk en in onze vrije tijd.
AEG apparaten doen meer dan alleen hun taak: ze zijn ontwikkeld met behulp van de meest innovatieve technologie om met u mee te denken en te allen tijde rekening te houden met ons milieu.  

Electrolux

Electrolux biedt innovatieve producten die het leven en werken voor u  aangenamer maken. Deze producten zijn grotendeels gebaseerd op inzicht in de werkelijke en de toekomstige behoeften en wensen van u. Tot onze producten behoren o.a. koel- en vriesapparaten, afwasautomaten, was- en droogautomaten, stofzuigers en keukeninbouwapparatuur.

Zanussi

Topkwaliteit hoeft niet meer te kosten dan een Zanussi. Qua features en zeker qua design biedt Zanussi waar voor z'n geld. Niet voor niets wordt men plezierig verrast door Zanussi apparatuur tijdens het oriëntatieproces en het gebruik.
Want voor elke wens (en portemonnee!) is er het assortiment een oplossing te vinden. En of je nu snelle, gezonde maaltijden wilt bereiden of de uitdaging van een haute cuisine meergangen diner….het kan allemaal met apparatuur van Zanussi.

Mijnapparaten

Op de website mijnapparaten.nl kunt u  al uw huishoudelijke apparaten registreren. Zo heeft u snel alle benodigde gegevens onder handbereik ten behoeve van vervanging, verzekeringen, storingen of andere vragen over uw apparatuur. U kunt niet alleen uw apparaten registreren, maar ook service aanvragen, gebruiksaanwijzgingen opzoeken, bezoektijden opvragen, acties bekijken nog veel meer.

Openingstijden showroom

ma t/m vrij:  09:00-17.00 uur
zaterdag:  09:30-16.00 uur

 

Sitemap

Contactgegevens showroom 
Electrolux Experience Center
Vennootsweg 1
2404 CG Alphen a/d Rijn
Tel: 0172 - 468 468
showroom@electrolux.nl

Routebeschrijving